Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

До уваги підприємців!

 
 
30 травня 2017 року о 10.00 у Запорізькій торгово-промисловій палаті (бул. Центральний 4), в рамках реалізації Програми фінансування деяких заходів щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва відбудеться семінар для підприємців на тему: «Новації пенсійного законодавства. Податкові зміни для приватних підприємців».

Програма заходу вміщує наступні питання: новації у сфері пенсійного законодавства, подальші шляхи реформування пенсійної системи в Україні; удосконалення системи функціонування та надання послуг населенню Пенсійним фондом України; обов’язок роботодавців та роль кадрових служб підприємств в підвищенні обізнаності працівників щодо перспектив пенсійного забезпечення; порядок оформлення та подання документів для призначення та перерахунку пенсій, порядок проведення перерахунків пенсій, виплати пенсій працюючим пенсіонерам та інше; все про єдиний податок у 2017 році; ведення обліку підприємцем на єдиному податку; особливості зміни системи оподаткування; нюанси використання праці найманих працівників підприємцями; особливості застосування загальної системи оподаткування для приватних підприємців; відповідальність, нарахування пені, штрафів; організація готівкових розрахунків фізичними особами-підприємцями; співпраця юридичних осіб з підприємцями.

Семінар проводять представники Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, Головного управління ДФС у Запорізькій області та консалтингової компанії.

Участь у семінарі для підприємців безкоштовна.

Представники суб’єктів малого та середнього підприємництва, що мають бажання взяти участь у семінарі, можуть направити заявку на електронну адресу [email protected] до 22.05.2017 за формою:

П.І.Б

Посада

Підприємство

Контактний телефон


Потенціал Інформ


18.05.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua