Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

ГУ Державної фіскальної служби у Запорізькій області інформує

 
 
Інформацію стосовно бізнес-партнерів можна отримати на офіційному веб-порталі ДФС України. Порядок та терміни подання звіту про рух валютних цінностей за рахунком, відкритим за межами України на підставі ліцензії НБУ та відповідальність за його неподання. Щодо оподаткування доходів волонтера при отриманні благодійної допомоги від громадян та юридичних осіб. Щодо оподаткування благодійної допомоги, наданої фізичним особам. Підстави для анулювання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями. Чи оподатковується ПДФО сума середнього заробітку, виплачена працівникам, призваним на військову службу, якщо відсутній порядок проведення компенсаційних виплат з бюджету?

Коментарі до цих та багато інших матеріалів зазначених розділів надані Державної фіскальної служби у Запорізькій області 18.11.2014 р. та розміщені нами в додатку.


Потенціал Інформ


18.11.2014 Додатки до анонсу
Информация
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта