Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Перший весняний фестиваль 2017

 
 
Шановні колеги!

Український союз промисловців і підприємців (УСПП) висловлює Вам свою повагу та інформує про те, що 03 – 05 березня 2017 року (п’ятниця – неділя) відбудеться Перший весняний фестиваль 2017, організований УСПП.

Метою проведення Фестивалю є розширення ділових контактів для представників малого та середнього бізнесу, створення виставкового майданчику для демонстрації продукції та налагодження промислових коопераційних зв’язків.

Очікується, що участь у заході візьмуть понад 300 представників бізнесу як з України, так і з інших країн (наразі планують взяти участь наші партнери з Литви, Грузії, Білорусії, Молдови та ін.), а Фестиваль відвідають більше 25 000 відвідувачів.

Товарні групи, які можуть бути представлені на фестивалі, включають широкий асортимент непродовольчих товарів – одяг (повсякденний, молодіжний, спортивний, авторський), товари фольклорного напрямку, трикотаж, вироби з натуральної шкіри, прикраси та аксесуари, косметика та парфюмерія, посуд, текстиль для дому, сувенірна продукція та інші.


Фестиваль відбудеться за адресою:

м. Київ, Броварський проспект, 15,

Міжнародний виставковий центр «Лівобережний».

Режим роботи - з 09:00 до 20.00.

www.be-real.com.ua


Комерційна пропозиція додається.

Для представників бізнесу, які є членами УСПП та членами громадських організацій-партнерів УСПП діє гнучка система знижок.


Більш детальну інформацію та довідки можна отримати за наступними контактами: [email protected] 096 000-98-91 - Катерина Ярошенко, [email protected] 050 353-33-88 – Олег Масник.


Запрошуємо Вас та Ваших партнерів і колег взяти участь у Першому весняному фестивалі 2017.

Будемо вдячні за інформування про захід підприємства, що є членами Вашої організації.


Потенціал Інформ


17.01.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua