Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

До уваги роботодавців і підприємців!

 
 
Шановні колеги!

Центр підтримки експорту при Українському союзі промисловців і підприємців (ЦПЕ при УСПП) проводить роботу з встановлення ділових контактів з провідними зарубіжними роздрібними мережами з метою налагодження експорту українських товарів за кордон.

Наразі ЦПЕ при УСПП встановив тісну співпрацю з такими великими мережами та дистриб’юторами, як Walmart, Sobeys, Metro, Farm Boy, Loblaw (Канада); Publix, Meijer, Kroger, Safeway, McLane, LAS, Topco, IGA и др. (США); Aldi (Франція); Spar, Jumbo (Нідерланди); S-Group і Kesko (Фінляндія); Mercadona, El Corte Ingles Euromadi (Іспанія); Grupo IDEA, Casa Ley, Chedraui, SMart (Мексика); Hipermaxi (Болівія); MBC Products (Коста-Ріка); Bravo (Домініканська Республіка); Мостра-груп, НП-Сервис, супермаркет Домашній (Білорусь): Favorit, Savio (Азербайджан) тощо.

Обов’язковою умовою постачання товарів до закордонних торговельних мереж є наявність у виробника сертифікатів BRC, або IFS, або FSSC 22000. Просимо компанії, зацікавленні у постачанні продукції власного виробництва (продуктів харчування та товарів широкого вжитку), надати інформацію про наявність таких сертифікатів.

Також просимо додатково поінформувати про наявність сертифікату Organic EU/USDA.

Компанії – власники вищезазначених сертифікатів будуть запрошені до співпраці з метою організації постачання їхньої продукції до супермаркетів Європи, Америки та інших країн.

Просимо зацікавлені підприємства надсилати інформацію на адресу: [email protected]

Телефони для довідок: +38 044 272 02 46, +38 066 428 73 69.


Потенціал Інформ


19.07.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua