Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Абромавичус повідомив, що перевірки бізнесу різними структурами будуть проходити в один день

 
 
У коментарі для НВ міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус розповів, які очікуються реформи у сфері контролюючих органів.


Міністр, зокрема, зазначив, що у середу, 4 листопада, на засіданні Кабінету міністрів було прийнято рішення про поліпшення перевірок бізнесу.


Незабаром Міністерство економіки буде координатором перевірок, а вони будуть проходити не в різний час, а одноразово і одночасно.


"У середу, 4 листопада, на Кабміні ми ухвалили рішення про поліпшення перевірок бізнесу. Мінекономіки, як міністерство, буде координатором усіх перевірок. До кінця місяця всі контролюючі органи повинні подати свій план перевірок. Ми їх будемо зводити, щоб до бізнесу не ходили по черзі різні інстанції, а був сенс їх зробити одночасними. Умовно кажучи, ти, ти і ти йдете всі разом до бізнесу 2 березня", - зазначив міністр.


Раніше Абромавичус анонсував масштабне скорочення штату контролюючих органів та введення нового порядку проведення перевірок.


За словами міністра, кількість працівників у контролюючих органах може скоротитися з 68 тисяч до 10-12 тисяч.

http://fru.org.ua


Потенціал Інформ


09.11.2015
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта