Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Бізнес може оформити страховку в інтерактивному режимі

 
 
ІТ-актив громадської організації е-Екологія розробив для соціально відповідальної підприємницької громади – членів УСПП – електронний сервіс, за допомогою якого можна за лічені хвилини укласти договір обов’язкового екострахування в режимі онлайн. Інструмент є безкоштовним та доступний за посиланням www.ecoukraine.org/ecoins.


Зазначимо, що екологічне страхування відноситься до переліку обов’язкових видів, передбачених українським законодавством. Відсутність подібного договору у підприємства дає привід державним контролюючим органам накласти санкції на компанію-порушницю – від адміністративного стягнення до призупинки діяльності суб’єкта господарювання.


УСПП звертає увагу ділової спільноти на пропонований інтерактивний страховий майданчик, що дозволить зекономити час, кошти (на ресурсі пропонуються знижки) та зусилля на оформлення відповідної документації.


«Ця сервіс може бути дуже зручним для підприємців та дозволить убезпечити власний бізнес від державних санкцій і негативних наслідків у випадку неумисного нанесення шкоди довкіллю», - переконані в союзі.


Окрім того, ГО е-Екологія готова надавати безкоштовні консультації з будь-яких питань щодо порядку, вартості та організації процесу укладення договорів еконстрахування.


За матеріалами uspp.ua


18.02.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта