Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Бізнес-форум «УКРАЇНА-США: ПИТАННЯ ЕКСПОРТУ».

 
 
Український союз промисловців та підприємців (УСПП)інформує про те, що 22 вересня 2015 року (вівторок) відбудеться бізнес-форум «УКРАЇНА-США: ПИТАННЯ ЕКСПОРТУ».


Організаторами форуму є УСПП, Американська торгівельна палата в Україні, Міністерство аграрної політики та продовольства України та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.


Головною метою Форуму є обговорення ініціативи організації якісно нового механізму виходу українських експортоорієнтованих підприємств на ринок США, у тому числі шляхом створення потужних центрів дистрибуції українських товарів із залученням американських інвестицій.


Програма Форуму передбачає ведення дискусійних панелей, метою роботи яких є поглиблення міжнародного співробітництва, обмін досвідом, залучення іноземних інвестицій, обговорення перспектив формування ефективної системи державної підтримки і стимулювання українського експорту на ринок США.

Запрошуємо Вас взяти участь у форумі, що відбудеться в приміщенні ТПП України за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, конференц-зал (4 поверх) ТПП України.

Початок о 10:00. Реєстрація учасників – з 09:30.


Попередня реєстрація є обов’язковою.

Робоча мова Форуму – українська, учасники забезпечуються синхронним перекладом.

Про Вашу участь у заході просимо повідомити до 20 вересня 2015 року за контактами Марини Рептюх, провідного менеджера Центру підтримки експорту при УСПП, [email protected]  або за телефоном +38 066 428 73 69 та надіслати заповнену анкету компанії-учасника (у додатку до листа).


Потенціал Інформ


15.09.2015 Додатки до новини:
Анкета
Програма
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта