Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Де безкоштовно навчатися онлайн: 12 навчальних сайтів для підприємців

 
 
Будучи успішним підприємцем, ви повинні бути готові брати на себе багато функцій. Особливо якщо ви тільки почали і поки не можете дозволити собі штат необхідних фахівців. Навчання дорого коштує, але, на щастя, за останні кілька років дуже зросла кількість онлайн-платформ, які надають безкоштовний доступ до якісних знань. Нижче ви знайдете добірку сайтів, які допоможуть вам вивчити маркетинг, підприємництво, управління бізнесом та багато іншого. Але спершу вивчите англійську, тому що в іншому випадку список корисних ресурсів сильно скоротиться.

 

CodeAcademy

Цей чудовий сайт пропонує безкоштовні інтерактивні сесії, щоб допомогти вам вивчити програмування на таких мовах як HTML, CSS, Javascript і PHP. Ви можете зберігати свій прогрес у безкоштовному акаунті. Вміючи програмувати, ви зможете самостійно налагодити програму, якщо у вас немає штатного розробника. Або піти далі і самому написати додаток і нову версію ПЗ.

 

HubSpot Academy

Безкоштовна сертифікована програма пропонує курси з маркетингу, в тому числі оптимізації сайту, цільових сторінок і бренд-менеджменту. Це дуже важливі навички для підприємців, які хочуть розвивати свій бізнес в інтернеті або збільшити свою онлайн-присутність.

Moz

Якщо ви хочете бути впевненими в тому, що ваш сайт отримує настільки високі позиції в пошуковій видачі, наскільки це можливо, зверніть увагу на цей сайт - діамант від кращих SEO-фахівців. Крім онлайн-уроків, тут доступні вебінари і відеоуроки, а також гіди для новачків по SEO, SMM і нарощуванню посилальної маси.

 

LearnVest

Найуспішніші підприємці вміють управляти фінансами як у бізнесі, так і в особистому житті. На додаток до дуже доступних занять з фінансів, цей сайт також пропонує безкоштовні уроки, наприклад «Побудова хороших фінансових звичок» і «Як управляти бюджетом».

 

edX

На цьому безкоштовному сайті є понад 300 курсів на різні теми, включаючи «Фінансовий аналіз та прийняття рішень», а також «Підприємництво 101: Хто ваш клієнт?». Ці курси не тільки покривають бізнес в цілому, але також можуть допомогти вам осягнути специфічні уроки - наприклад, у сфері великих даних або охорони навколишнього середовища.

 

Khan Academy

Цей безкоштовний навчальний портал був створений, щоб відкрити всім бажаючим доступ до знань в математиці, науці, мистецтві, технологіях та інших дисциплінах. Тут ви знайдете більше 100 000 інтерактивних вправ, які навчать застосовувати отримані знання на практиці. Незважаючи на те, що більшість курсів націлені на учнів старших класів, тут можна знайти і корисні уроки, щоб освіжити пам'ять в області податків і фінансового обліку.

 

Відкриті курси MIT

Тут пропонуються курси, які читають студентам MIT, вони доступні для безкоштовного перегляду. Тут також є сторінка для підприємців, на якій зібрані всі корисні для бізнесу уроки. Тут є, наприклад, такі курси як «Стартовий капітал» і «Софтверний бізнес».

 

Університет Кутцтаун в Пенсільванії

На сайті університету розміщено більше 100 безкоштовних курсів, які надзвичайно корисні для підприємців. Наприклад, уроки на теми бізнес-планування, операційного управління та менеджменту, а також податків для малого бізнесу.

 

Coursera

У сайту є більше 114 освітніх партнерів, які надають безкоштовні курси для більш ніж 100 млн користувачів. Головна перевага Coursera в тому, що тут можна знайти безліч дуже специфічних курсів у самих вузьких нішах, наприклад, «Управління даними для клінічних досліджень» від університету Вандербільта або «Інновації для підприємців: Від ідеї до маркетплейса» від університету Меріленда. А ще тут є курси російською та українською мовами.

 

YouTube

Думаю, ні для кого не новина, що YouTube представляє з себе найбільшу пошукову систему по відеоуроку, тому що тут ви можете знайти буквально все на світі. Починаючи від користувальницьких Лайфхак і закінчуючи професійними відеопрезентацію про те, як будувати бізнес. Це найбільший безкоштовний ресурс навчальної інформації на взагалі будь-яку тематику.

 

Alison

Інтернет-платформа пропонує безкоштовні онлайн-курси від фахівців найвідоміших в інтернеті компаній, включаючи Google, Microsoft і Macmillan. Понад 600 курсів для понад 4 млн користувачів покривають такі специфічні теми як економічна грамотність, особистісний розвиток і бізнес-навички.

 

Saylor

Сайт пропонує безкоштовні навчальні курси і працює з акредитованими коледжами та університетами для створення доступних знань. Структура цих курсів така ж, якби ви отримували ступінь бакалавра в даній дисципліні.


За матеріалами chp.com.ua


15.12.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua