Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Делегація Запорізького Союзу промисловців взяла участь у XV з’їзді УСПП

 
 
У роботі XV позачергового з‘їзду УСПП, що відбувся сьогодні, 10 листопада, у Києві, взяла участь делегація Запорізького Союзу промисловців на чолі з головою РВ УСПП у Запорізькій області, Президентом ЗОСППР «Потенціал» Олександром Головком.

Згідно порядку денного, представники бізнес-громад України проаналізували сучасний соціально-економічний стан та розроблену у діловому середовищі унікальну програму відновлення промислового розвитку країни – «Платформу економічного патріотизму».

Проект документу містить невідкладні заходи, що виведуть економіку з консервації кризи та замінять її структуру з майже повністю сировинної на більш інноваційну та технологічну. Це, за попередніми прогнозами дасть 7-8- процентний ріст ВВП уже у

найближчі роки. У підсумку це стане консолідованою позицією українського бізнесу у діалозі з урядом та парламентом, а також планом його роботи на рік.

В обговоренні питань, порушених з’їздом, взяли участь представники центральних органів влади, бізнесу та громадських об’єднань, керівники наукових інституцій, експерт.

Запорізьку делегацію на чолі з головою РВ УСПП у Запорізькій області, Президентом ЗОСППР «Потенціал» Олександром Головком на з’їзді представляли виконавчий директор РВ УСПП у Запорізькій області Валерій Крайній, директор ВТК «Квант плюс» Олександр Оніщенко, генеральний директор ПАТ «Запорізька кондитерська фабрика» Сергій Пшигоцький, віце-президент ЗОСППР «Потенціал» Олександр Насекан та голова ради директорів ТОВ «Прогрес Авто» Олексій Кравчун.


Потенціал Інформ


10.11.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua