Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Дніпроспецсталівців привітали з Днем металурга

 
 
Людьми особливого сплаву називають металургів у Запоріжжі, з професією яких нерозривно пов’язана історія становлення міста.

"Людей "вогненної" професії завжди відрізняв особливий характер - сильний і надійний. Те, що, незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, наш завод працює і розвивається, - і це заслуга, перш за все, трудового колективу. За більше, ніж 85-річний літопис підприємства, змінюючи один одного у печей і станів, виросло чимало поколінь робітників і фахівців. Кожне нове покоління вносило свою лепту в розвиток, як свого підприємства, так й металургійної галузі в цілому", - наголосив в.о. голови Правління ПрАТ "Дніпроспецсталь" Віталій Корнієвський, вітаючи колектив з професійним святом.

За вагомий внесок у розвиток металургійної промисловості регіону, активну діяльність та впровадження нових методів управління підприємством, застосування сучасних ресурсозберігаючих технологій, Рада Запорізької обласної федерації роботодавців, нагородила Віталія Корнієвського орденом "За заслуги" I ступеню.

Почесну відзнаку йому було вручено на урочистих зборах з нагоди Дня працівників металургійної і гірничодобувної промисловості, що відбулися сьогодні, 13 липня, в палаці культури "Дніпроспецсталь".

Колектив ПрАТ "Дніпроспецсталь" привітали з професійним святом керівники області та міста, профспілки. За сумлінну працю і розвиток галузі, кращі працівники були нагороджені грамотами та відзнаками. Від Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" отримали почесні грамоти: заступник начальника СПЦ-5 Віктор Шульгін та електрик копрового цеху Віктор Громадський.


ПрАТ "Дніпроспецсталь" - єдине підприємство в Україні, що спеціалізується на випуску спецсталей: сортового прокату, сталі, що калібрується, а також підшипникової, безнікелевої та хромонікелевої.


Потенціал Інформ


13.07.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua