Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

До порядку денного 43 сесії Запорізької ради було включено важливе питання про затвердження міської цільової Програми сприяння функціонування пересувної лабораторії моніторингу довкілля Державної установи «Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» на 2019 рік

 
 
До порядку денного 43 сесії Запорізької ради було включено важливе питання про затвердження міської цільової Програми сприяння функціонування пересувної лабораторії моніторингу довкілля Державної установи «Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» на 2019 рік.

Наприкінці минулого року на умовах співфінансування обласного та міського бюджетів у Запоріжжі придбали мобільну екологічну лабораторію для Запорізького обласного лабораторного центру. Однак до цього часу лабораторія не працювала через відсутність коштів для забезпечення її роботи. У ситуацію втрутився міський голова Володимир Буряк, доручивши підготувати рішення про фінансування роботи лабораторії з бюджету міста.

Мобільна екологічна лабораторія перебуває на балансі Запорізького обласного лабораторного центру, який знаходиться у підпорядкуванні Міністерства охорони здоров’я.

В бюджеті центру відсутні кошти на забезпечення роботи лабораторії. Сьогодні сесія розгляне рішення про виділення коштів з бюджету міста. Документ був підготовлений управлінням з питань екологічної безпеки міської ради за дорученням міського голови Володимира Буряка.

- Прошу підтримати виділення з бюджету міста близько 576 тисяч гривень, щоб лабораторія змогла працювати. Ці кошти підуть на закупівлю пального, страхування обладнання лабораторії, яка буде контролювати стан атмосферного повітря, - наголосив Володимир Буряк.

ЗОСППР «Потенціал» вдячний міському голові та депутатському корпусу за прийняття позитивного рішення.


Потенціал Інформ


30.09.2019
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua