Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

До уваги! Проект Переліку порушень у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки...

 
 
Запорізька обласна федерація роботодавців інформує, що до Федерації роботодавців України на погодження надійшов проект наказу Міністерства внутрішніх справ України, яким затверджуються Порядок проведення планових (позапланових) перевірок щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, Уніфікований акт, складений за результатами проведення планової (позапланової) перевірки щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, а також Перелік порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, які створюють загрозу життю та/або здоров’ю людей.

З проектами Порядку перевірок, акту перевірки та переліком порушень можно ознайомитися на сайті ЗОСППР "Потенціал" у розділі "Захист прав і законних інтересів членів союзу" підрозділі "Моніторинг проектів регуляторних актів".


Просимо надіслати свої пропозиції, зауваження до проектів Запорізькій обласній федерації роботодавців до 19.11.2015 на електронну адресу [email protected].


Потенціал Інформ


09.11.2015
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта