Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

ДОСЛІДНО-ПРОМИСЛОВА ЕКСПЛУАТАЦІЯ НОВОЇ системи аспірації ДОМЕННОЇ ПЕЧІ № 2 на ПАТ "ЗАПОРІЖСТАЛЬ"

 
 
ПАТ «Запоріжсталь» відповідно до програми екологічної модернізації виробництва приступив до дослідно-промислової експлуатації нової аспіраційної системи ливарного двору доменної печі № 2 (ДП-2). Інвестиції склали близько 80 млн грн.


Аспіраційна установка оснащена високоефективними рукавними фільтрами з імпульсною регенерацією, потужним тягодутьевим обладнанням компанії Howden (Німеччина) і системою пневмотранспорту для повернення уловленного пилу у виробництво. Робота аспіраційної системи ДП-2 забезпечить очистку від пилу на рівні до 20 мг на кубометр повітря, що відповідає європейським стандартам.


«Комбінат продовжує оснащувати виробниче обладнання газоочистки нового покоління, більш потужними і ефективними. Ми сконцентровані на вирішенні екологічних питань - це наш пріоритет і вектор розвитку нашого підприємства», зазначив генеральний директор ПАТ« Запоріжсталь» Ростислав Шурма.


За останні чотири роки ПАТ «Запоріжсталь» інвестував в екологічну модернізацію виробництва 5,6 млрд. грн. власних коштів. Головні проекти за цей період - нова агломашина № 1 з високоефективною газоочисткою, будівництво газоочисток на агломашинах № 2-6, масштабна модернізація доменної печі № 4 з установкою системи аспірації ливарного двору і підбункерної естакади, капітальний ремонт доменної печі № 2 з будівництвом нової системи аспірації ливарного двору і будівництво нової травильної лінії цеху холодної прокатки (НТА-4).


За матеріалами www.zaporizhstal.com


12.10.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта