Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Думка:Чи покращить бізнес-клімат України новий закон про ТОВ

 
 
Безумовно, однією з резонансних подій для бізнесу за останній час стало ухвалення законопроекту №4666 "Про товариства з обмеженою і додатковою відповідальністю"(далі "Новий закон"), а також його підписання президентом України 12 березня поточного року.


Без перебільшення - саме товариство з обмеженою відповідальністю(далі - "суспільство", "ТОВ") є найбільш поширеною формою ведення бізнесу в Україні.


Чому бізнес частенько вибирає саме цю організаційно-правову форму? Причина в простих, в цілому зрозумілих "правилах гри" і обмеженої відповідальності учасників, навіть незважаючи на деякі пропуски і архаїчні норми в законодавчій базі. Саме тому ухвалення Нового закону притягнуло стільки уваги з боку практикуючих юристів і стало предметом активних дискусій у бізнес-кругах.


У пресі можна зустріти немало оптимістичних відгуків про Новий закон, але чи дійсно він став проривом для бізнесу, чи зможе поліпшити бізнес-клімат України, або...

Далі читати на:

https://delo.ua/econonomyandpoliticsinukraine/uluchshit-li-biznes-klimat-ukrainy-novyj-zakon-ob-ooo-340367/


За матеріалами delo.ua


22.03.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua