Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Два бізнес-плани будуть підтримані бюджетним коштом

 
 
Переможців обласного конкурсу визначила конкурсна комісія з відбору бізнес-планів суб’єктів малого та середнього бізнесу на своєму підсумковому засіданні.

По 250 тисяч гривень отримають бізнес-проекти кизилового саду компанії Famberry та мелітопольської фабрики "Надія-Грандекс".

Ці кошти підприємцям будуть надані з правом пролонгації під 1% впродовж двох років. Але уже через рік повернути гроші в бюджет обіцяє засновник компанії Famberry Сергій Ольшанський. За його бізнес-планом буде придбана спеціальна техніка для обробки кизилового саду, який, до речі, є найбільшим в Європі – це 11 тисяч дерев, розташованих на площі 12 гектарів, що в селі Нове Токмацького району. Мова про італійський фрезе.

Фабрика "Надія-Грандекс" має намір скористатися фінансовою підтримкою для запровадження нового проекту з пошиття блузок для дівчаток, що дозволить створити на підприємстві додаткові робочі місця. У новому проекті буде задіяна 101 особа, наразі на підприємстві працює 209 осіб.


Фоторепортаж на сторінці Потенціал Інформ у Facebook


Потенціал Інформ


22.08.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua