Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Федерація роботодавців України пропонує ознайомитися із новими можливостями для українського бізнесу в європейських програмах

 
 
Чи знаєте ви про нові можливості для українських підприємців, які з'явилися завдяки вступу в дію економічної частини угоди про асоціацію з Євросоюзом? Впродовж останніх кількох років українці отримали повноцінний доступ до цілої низки європейських фондів та програм, звідки можна отримати безповоротне фінансування для започаткування та розвитку бізнесу.


Федерація пропонує ознайомитись із найбільш потужними європейськими програмами.


Програма Єврокомісії з досліджень та інновацій Горизонт – 2020

Загальний бюджет програми до 2020 року становить 80 млрд. євро. Одним з елементів програми є всебічна підтримка малого та середнього бізнесу, як найбільш динамічного та гнучкого суб'єкту у впровадженні інновацій. Подавши проектну заявку на портал учасника програми, ви маєте шанс отримати до 5 млн. євро для започаткування інноваційного і конкурентоспроможного на європейському ринку бізнесу.

Детальніше: http://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en


Програма "Конкурентоздатність підприємств малого та середнього бізнесу (COSME)"

Завдяки участі у програмі українські підприємці зможуть полегшити собі вихід на ринок ЄС, знайти партнерів,пройти тренінги і стажування, отримають повний доступ до європейської мережі підприємств.

Детальніше: http://ec.europa.eu/growth/smes/cosme/


Програма "Креативна Європа" – це програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. З 2014 до 2020 року на підтримку європейських проектів, що дають можливість подорожувати, охоплювати нові аудиторії, обмінюватися практичними навичками та вдосконалюватися, планується виділити 1,46 мільярда євро.

Детальніше : http://www.niss.gov.ua/articles/1863/


Потенціал Інформ


14.03.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта