Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Фіскальна служба Запорізької області запрошує представників бізнесу на робочі зустрічі з питань реєстрації ПДВ-накладних

 
 
Шановні платники ПДВ!

Фіскальна служба Запорізької області проводить зустрічі з питань, які виникають у суб'єктів господарювання під час реєстрації податкових накладних у Єдиному реєстрі.

Заходи за участю керівництва та провідних фахівців структурних підрозділів відбуватимуться за попереднім записом щовівторка з 14-00 до 15-00 у приміщенні Головного управління ДФС у Запорізькій області за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 166.

Представникам бізнесу, які планують взяти у них участь, необхідно зареєструватися та надати наступну інформацію: назва суб'єкта господарювання, код ЄДРПОУ, ПІБ та посада керівника або уповноваженого представника підприємства (що під час зустрічі підтверджується документально), суть питання.

Запис та реєстрація на зустрічі проводиться кожної п'ятниці, що передує заходу, з 12-00 до 13-00 за номером телефону: (061) 213-50-21.

За матеріалами сайту ГУ ДФС у Запорізькій області


Потенціал Інформ


31.08.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua