Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Фонд з ОАЕ оголосив про початок раунду інвестування. Українські стартапи можуть отримати до $3 млн.

 
 
Фонд FasterCapital, який нещодавно запустив инкубационную програму в Україні, оголосив про старт глобального інвестиційного раунду. Він розпочався 18 січня і завершиться 19 лютого 2016 року. Стартапи з України також можуть подавати заявки на інвестиції через сайт. Фонд цікавиться тільки стартапами у сфері IT.


Про загальному розмірі раунду не повідомляється, але відомі суми, які фонд готовий вкладати в проекти. «Виділеного фонду тільки під Україну немає. Є ліміти під один проект в Україні. Це від $5000 до $3 000 000 на раунд. Відсоток фінансування проекту — від 25% до 75% від загальної суми раунду», — повідомив глава українського представництва Сергій Андрійчук.


Особливістю роботи фонду є те, що інвестиції можна пускати тільки на прямі витрати, пов'язані з технічною розробкою за кошторисом, а також на маркетинг-активності. Покривати поточні операційні витрати FasterCapital не готовий.


Раніше ми повідомляли про те, що FasterCapital запустив в Україні инкубационную програму. Але щоб отримати інвестиції, проходити її не обов'язково. Шанс отримати фінансування залежить конкретно від кожного проекту та готовність команди вести бізнес на належному рівні, уточнює Сергій.


Нагадаємо, раніше берлінський венчурний фонд Paua Ventures закрив перший раунд пошуку фінансування у розмірі $45 млн і розширює географію роботи. Головний фокус фонду — SaaS - і PaaS-стартапи, в тому числі у Східній Європі і, зокрема, в Україні.


http://ain.ua/2016/01/19/627267?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ainua+%28AIN.UA%29


Потенціал Інформ


19.01.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта