Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Гонтарєва анонсувала продаж держбанку

 
 
Голова Національного банку України Валерія Гонтарєва підтримує перспективу продажу частини акцій державних "Ощадбанку" та "Укрексімбанку" таким інвесторам, як Європейський банк реконструкції та розвитку або Міжнародна фінансова корпорація, повідомляє gazeta.ua.


Про це повідомили в прес-службі Нацбанку за підсумками зустрічі керівництва регулятора з делегацією ЄБРР, яка відбулася на поточному тижні.


"Входження таких організацій, як ЄБРР або Міжнародна фінансова корпорація, в капітал держбанків є сьогодні вкрай важливим, перш за все, для поліпшення якості корпоративного управління в них. Це також буде сприяти перетворенню" Ощадбанку "в справжній роздрібний банк, який буде працювати з населенням, малим і середнім бізнесом, а також посилення фокусу "Укрексімбанку" на підтримку зовнішньоторговельних операцій ", - наголошується в повідомленні.


Нагадаємо, виконуюча обов'язки заступника голови НБУ Катерина Рожкова повідомила, що банки не вимагали додаткового капіталу.


За матеріалами businessua.com


15.03.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта