Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Гороскоп на сьогодні

 
 
3 січня - емоційний фон цього дня нестабільний, багато хто скаржиться на поганий настрій, не може впоратися з похмурими думками. Підбадьоритися і налаштуватися на позитивніший лад допомагає зайняття спортом. Не завжди легко порозумітися з людьми протилежної статі, можливі конфлікти між подружжям.


Небажано складати і підписувати документи, вкладати гроші в сумнівні бізнес-проекти. Рекомендується уникати будь-якого ризику. Далекі поїздки і ділові зустрічі краще перенести. Для великих покупок день не підходить.


Місячно-сонячний прогноз


Сьогодні 03.01.2013 місячних діб складаються з двадцять першого(00: 00 - 23: 43 мск) і двадцять другого(23: 43 - 24: 00 мск) місячних днів. Місяць в сузір'ї Діва. Йде дев'ятнадцятий сонячний день



Астрологічний прогноз


Овен - Плідно і цікаво проходить перша половина дня. Ви прекрасно справляєтеся з самими різними справами, легко знаходите спільну мову з оточенням. Якщо виникають розбіжності, вам вдається направити дискусію в конструктивне русло, що дозволяє уникнути конфлікту.


Телець - Відповідний день для бесід на будь-які теми. Ви отримуєте масу корисної інформації, ваш кругозір нестримно розширюється. З будь-яких суперечок ви виходите переможцем, до того ж відстоюєте свою точку зору, нікого не кривдить. День підходить для відновлення дружніх і романтичних стосунків.


Близнюки - Нелегко - але дуже важливо - дати волю своїй фантазії, зробити так, щоб на шляху її виникало ніяких перешкод. Свідомо або ні, але зараз ви створюєте "картину" основних подій року, що настав. Дрібні деталі, звичайно, стануть помітні дещо пізніше, але загальне уявлення про те, що відбуватиметься, у вас вже є.


Рак - День не з найкращих. Сьогодні вас багато що дратує і мало що радує. Є і хороша новина - ви здатні вплинути на власний настрій, змінити його на позитивніше. Оточення намагається вас розвеселити, намагайтеся реагувати на їх спроби хоч би ввічливою радістю, а не відвертим роздратуванням. Якщо ви цей день ви дозволите собі різкі висловлювання, то пізніше про них пошкодуєте.


Лев - Чудовий день для спілкування, врегулювання конфліктів. Вам вдається знайти компроміси, про саму можливість яких ви раніше навіть не здогадувалися. Оточення помічає ваші здібності миротворця, часто залучають вас до рішення своїх проблем. Можна починати якісь спільні проекти, але тільки за умови, що роль лідера буде відведена вам.


Діва - Прекрасний день для того, щоб почати утілювати в життя плани, які ви будували минулого року. Не бійтеся труднощів - вам цілком під силу з ними впоратися. Навряд чи хтось прийде вам на допомогу, але ви зараз більше потребуєте свободи дій, чим в підтримці. Можуть виникнути розбіжності з родичами, не завжди мотиви ваших вчинків будуть ним зрозумілі.


Терези - Щось піде не так вже в першій половині дня, і ваш настрій зіпсується, якщо ви вчасно не вживіть заходи. Уникайте суперечок, навіть якщо заради цього доведеться обмежитися спілкуванням з тими, з ким ви легко знаходите спільну мову. Небажано обговорювати важливі теми, вирішувати фінансові питання.


Скорпіон - Вам дуже хочеться, щоб навкруги панував порядок, і ви його захоплено наводите. Багато Скорпіонів цього дня позбавляються від того, що стало непотрібним - може йтися як про обридлі речі, так і про цілі і плани, що втратили актуальність, а також про стосунки, які перестали приносити радість.


Стрілець - Ви повні оптимізму і енергії, з ентузіазмом беретеся за будь-яку справу. Для багатьох представників знаку день буде пов'язаний з новими відкриттями, отриманням цінної інформації. Стрільці починають будувати нові плани, дивують оточення своїм серйозним відношенням до багатьох питань. Проте це не заважає представникам знаку отримувати задоволення від світських розваг, спілкування з друзями.


Козеріг - Не все вас радуватиме цього дня: можливі дрібні розчарування і прикрощі. Ви гостріше звичайного реагуєте на будь-які прикрі непорозуміння, в дріб'язковій розбіжності можете знайти причину для гострого конфлікту. Розслабтеся - все, що відбувається цього дня, не так важливо, як вам здається.


Водолій - День цікавих зустрічей, приємних знайомств. Водолії дуже привабливі, недивно, що що бажають познайомитися і поспілкуватися з представниками знаку буде предостатньо. Ви з цікавістю берете участь в дискусіях на самі різні теми, робите дуже точні і глибокі зауваження. Є шанс зачарувати когось своїм інтелектом.


Риби - Дуже плідний день. Можна добитися результатів в справах, що вимагають творчого підходу, оригінальності в судженнях. Добре починати вивчення іноземних мов, філософії або психології. Зусилля, які ви додаєте для самоудосконалення і інтелектуального зростання, не пропадуть дарма.


За матеріалами horo.mail.ru


03.01.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua