Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Хочете передати покази електролічильника? – Заходьте на сайт ВАТ «Запоріжжяобленерго»

 
 
Передати покази приладу обліку електроенергії зручно і швидко – відтепер таку можливість мають жителі м. Запоріжжя.


Як розповів в.о. директора з енергозбуту ВАТ «Запоріжжяобленерго» Роман ДРАНИЙ, аналіз скарг та звернень споживачів електроенергії засвідчив, що серед проблем в галузі енергопостачання, які наразі найбільше турбують запоріжців, – складнощі із передачею показів лічильників до енергопостачальника.


- З одного боку, ця проблема має під собою абсолютно об’єктивне підгрунтя – адже переважна більшість наших споживачів передають покази лічильника в один і той самий проміжок часу – у перші дні місяця. Якщо зважити на те, що лише в обласному центрі мешкають близько 300 000 побутових споживачів, стає зрозумілим, чому у цей період буває складно дозвонитися до нашого кол-центру та енергозбутових служб. З іншого боку, ми працюємо, передусім, для людей, тож наша мета – зробити їх спілкування із нашою компанією максимально для них комфортним, - пояснив Роман ДРАНИЙ.


З цією метою фахівцями ВАТ «Запоріжжяобленерго» була розроблена система передачі показів приладів обліку електроенергії для побутових споживачів по м. Запоріжжя за допомогою сучасних засобів комунікації. Для того, щоб скористатися цією можливістю, необхідно зайти на офіційний сайт ВАТ «Запоріжжяобленерго» (www.zoe.com.ua) та знайти у лівій частині стартової сторінки кнопку ПЕРЕДАТИ ПОКАЗИ ЛІЧИЛЬНИКА. Після натискання на неї з’явиться форма для заповнення, де, крім власне показів лічильника, необхідно також вказати номер особового рахунку, адресу, e-mail та дату зняття показів*. Введені данні автоматично надійдуть до енергозбутових служб Запорізьких міських електромереж ВАТ «Запоріжжяобленерго» та будуть використані для виставлення споживачеві рахунку за спожиту електроенергію.


За словами в.о. директора з енергозбуту Романа ДРАНОГО, через певні технічні особливості білінгової системи компанії, наразі така функція доступна лише мешканцям м. Запоріжжя, втім в планах – її подальше розповсюдження на всю територію Запорізької області.


* Згідно п. 20 Правил користування електричною енергією для населення, «розрахунковим періодом для встановлення розміру оплати спожитої електричної енергії є календарний місяць».


З метою коректного формування рахунків за спожиту електроенергію та уникнення у подальшому можливих непорозумінь, ВАТ «Запоріжжяобленерго» рекомендує фіксувати показання приладів обліку на останній день поточного місяця.


За матеріалами www.zoe.com.ua


21.10.2015
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua