Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

6 фільмів, які має подивитися кожен бізнесмен

 
 
Фільми про людей справи, «рушіях», у термінології Айн Ренд, відрізняються від бойовиків, мелодрам і комедій не тільки тим, що в них менше стріляють, цілуються і жартують - пише CHP.COM.UA.

Підприємницьке кіно, як будь-яка інша, придумано задля самопізнання. Але якщо всі інші жанри вивчають рефлексію вчинку і слова, то цей жанр - систематичної праці. І ця легкоусвояемая екранна рефлексія (по суті, готові та наочні бізнес-кейси) може виявитися надзвичайно корисною для людей, що цікавляться психологією й практикою підприємництва і тим вихлопом, яке воно залишає в масовій культурі. А значить, і у повсякденному житті суспільства - головного клієнта будь-якої справи. Slon.ru згадує 6 художніх фільмів про підприємництво, здатних надихнути і спантеличити будь-якого культурного бізнесмена. «Хрещений батько» як методичка по управлінню персоналом і біблія фінансистів «Уолл-стріт» в список не потрапили - ми намагалися шукати менш очевидні точки опори.

Продовження статті читайте за посиланням:

http://chp.com.ua/all-news/item/26355-6-filmov-kotoryie-dolzhen-posmotret-kazhdyiy-biznesmen


За матеріалами chp.com.ua


06.01.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта