Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

КП «Аптечне об’єднання «Фармація» - 20 років стабільної роботи на фармацевтичному ринку

 
 
Заступник голови Ради Запорізької обласної федерації роботодавців Валерій Крайній привітав працівників комунального підприємства «Аптечне об’єднання «Фармація» з нагоди Дня фармацевтичного працівника та вручив колективу почесні нагороди.

«Фармація» здійснює діяльність майже за всіма напрямками, які передбачені чинним законодавством для фармацевтичної галузі. Мережа аптечних закладів “Фармація"розташовується у віддалених куточках області, де великі аптеки не відкривають свої пункти через нерентабельність, забезпечують мешканців лікарськими засобами за пільговими цінами та препаратами за програмою «Доступні ліки».

Приймаючи почесну відзнаку Федерації “За заслуги" II ступеню, генеральний директор підприємства Ірина Добренька зазначила, - 20 років стабільної роботи на фармацевтичному ринку, високих професійних здобутків, надійних партнерських відносин, - це заслуга усього колективу аптечного об'єднання.


Потенціал Інформ


20.09.2019
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua