Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

Купувати товар у Європі набагато вигідніше, ніж в Україні

 
 
Мешканці Києва все частіше купують різні товари в інтернет - магазинах за кордоном. Покупці кажуть, що навіть з урахуванням оплати доставки товару з іншої країни виходить все одно набагато дешевше, пише stolytsa.com.ua.


Зарубіжні онлайн-магазини, в яких можна придбати будь-який товар, замінюють багатьом українцям похід в магазин або на ринок. Причому самі кияни пояснюють своє захоплення покупками в інтернет - магазинах не стільки небажанням виходити з дому, скільки прагненням заощадити.


Причому дешевше за кордоном можна придбати не тільки одяг чи парфуми versace, але й різну техніку. Мобільні телефони та планшети в столиці України коштують 100 - 150 доларів дорожче, ніж в інших країнах Європи.


Причому досвідчені шопоголіки кажуть, що якість товару, придбаного через інтернет, у кілька разів перевищує якість того ж товару, який придбано у звичайному магазині Києва. Ось в Китаї, щоб придбати товар гарної якості, необхідно ще доплатити зверху, а в Америці і Європі всі отже тільки відмінної якості.


Але в цьому є свої підводні камені. Зі зростанням популярності покупок в інтернет - магазинах з'явилися люди, які прагнуть на цьому заробити. Деякі любителі здійснювати шопінг за кордоном об'єднуються в групи, щоб разом оплачувати доставку товарів. Деякі підприємливі люди за незначну комісію допомагають здійснювати покупки дідусям і бабусям, які, з - за своєї комп'ютерної неграмотності, не в змозі самостійно робити покупки в інтернеті.


Звичайно, іноді трапляються і непередбачені інциденти. Наприклад, товар може загубитися на пошті і тоді покупець повинен кілька місяців розбиратися, щоб знайти пропажу.


Власники магазинів у Києві пояснюють завищення цін на товар тим, що у всіх українських магазинах до вартості товару також додаються витрати на митні збори і транспортування. А ось якість одягу у київських бутіках дійсно може значно відрізнятися з - за того, що магазини заощаджують на тканинах. Деякі бренди, відкриваючи філії в столиці України, передають керуючим магазинів лекала нових колекцій. Одяг за цими лекалами можуть шити де завгодно, наприклад, на швейній фабриці або в селі з дешевого матеріалу. Тому і виходить, що одна і та ж модель речі певного бренду, придбана в європейських країнах, набагато якісніше, ніж в Україні.


За матеріалами stolytsa.com.ua


31.10.2012
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line

Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта