Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Малий і середній бізнес в Україні: шляхи виживання

 
 
Рівень розвитку бізнесу в Україні значно нижча, ніж в сусідніх країнах. До того ж, у нашій країні не використовується весь потенціал, який допоміг би вийти на новий рівень. Перешкодою для розвитку бізнесу є неналежне застосування законодавства, високий рівень корупції, а також неефективне управління державним сектором - пише UBR.UA.

Розвиток бізнесу в Україні котрий рік залишається на низькому рівні. Така ситуація спровокована нерозвиненою регуляторним середовищем, слабким доступом до фінансування і низьким зростанням конкуренції. Світовий банк, у дослідженні "Проблеми і перспективи розвитку приватного сектора в Україні", особливу увагу приділив малому і середньому бізнесу, адже саме ця сфера потребує значного реформування і внутрішньому рішенні проблем.


Один з авторів дослідження, директор Світового банку у справах України, Білорусі, і Молдови Чімяо Фан зазначає, що Україна має досить високий потенціал для розвитку підприємництва.


Природні запаси, рівень освіти наших співгромадян досить високий. Але чомусь відбувається так, що товари і послуги дуже часто нам надають зарубіжні компанії. Та й українські фахівці за кордоном цінуються набагато більше, ніж у рідній країні.

Продовження читайте за посиланням:

http://ubr.ua/business-practice/laws-and-business/malyi-i-srednii-biznes-v-ukraine-puti-vyjivaniia-275169


За матеріалами ubr.ua


23.01.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua