Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Майбутнє промислового сектору в умовах інтеграційних процесів

 
 
У рамках InСoForum, який розпочався в Запоріжжі, у конференц-залі ЗОСППР «Потенціал» проводилась секція «Стан та перспективи промислового сектору в умовах інтеграційних процесів».


В роботі секції взяли участь – народні депутати України Петро Ванат та Олександр Романовський, були присутні президент ЗТПП Володимир Шамілов та заступник директора Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури Запорізької ОДА Марина Дроздович. В рамках секції виступили представники закордонних компаній з Фінляндії та Чехії.


Як вважають учасники обговорення, в даний час перед промисловістю і аграрним сектором Запорізької області, та й України в цілому, існує ряд гострих питань і проблем, вирішувати які необхідно найближчим часом.

Зокрема це постійне зростання тарифів на основні енергоносії для промислових підприємств та залізничні перевезення, завищення контрактної вартості при розмитненні імпортованої сировини, матеріалів, різних товарів промислового призначення.


На секції розглядались питання модернізації промисловості, створення та розвитку індустріальних парків, створення та розвиток хай-тек кластерів в епоху 4-ої промислової революції. А також проблеми і перспективи виходу українських підприємств на ринок ЄС, концепції ресурсоефективного та чистого виробництва. Йшла мова перспективи розвитку національного ринку металопродукції в мовах змін у світовій торгівлі.


Народний депутат України Петро Ванат, коментуючи подію, зазначив:


- Ми в бюджетному комітеті ВРУ, гостро відчуваємо проблеми промислового комплексу, у тому числі Запорізького краю. Маю велику надію, що міжнародний "ІnCoForum", який проводиться в м. Запоріжжі, зробить черговий крок щодо підтримки та розвитку вітчизняного промислового комплексу та Запорізького краю. З резолюцією, прийнятою на секції з урахуванням пропозицій промисловців і підприємців, що надійшли до ЗОСППР “Потенціал" напередодні форуму, можна познайомитись на нашому сайті (додається).


Потенціал Інформ


12.10.2016 Додатки до новини:
Резолюція
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта