Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Микола Томенко презентував у Запоріжжі новий проект

 
 
Сьогодні конференц-зала ЗОСППР «Потенціал» гостинно приймала дуже цікавого гостя – голову благодійної організації «Фонд «Рідна країна» Миколу Томенко. Він презентував у Запоріжжі проект 7 чудес України: малі батьківщини великих українців».

У заході активну участь взяли генеральний директор Національного заповіднику «Хортиця» Максим Остапенко, директор Департаменку культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислав Мароко, народний депутат VIII скликання Олександр Романовський, виконавчий директор ЗОСППР «Потенціал» Валерій Крайній та інші.

Микола Володимирович є ініціатором та організатором загальнонаціональних акцій Сім чудес України, Сім природних чудес України, Сім чудес України: замки, фортеці, палаци та Сім чудес Києва. Розробив та втілив у життя просвітницьку акцію «Твій Шевченко» та проект «Рідна країна» — культурологічний світоглядний веб-портал.

Конкурс, який матиме назву «7 чудес України: малі батьківщини великих українців», дозволить громадам розповісти про відомих людей в тих

місцях, де вони народилися, виховувались, творили.

Подання заявок на участь у конкурсі розпочинається у вересні 2019 року, після цього журі визначає 21 півфіналіста. На завершальному етапі українці шляхом голосування та 100 експертів обирають сім переможців. Це станеться навесні 2020 року.

Кожна історична місцина, яка стане фіналістом акції звичайно отримає бонус – фільм, який розповість найцікавіше. Передбачається, що стрічки транслюватимуться щонайменше на десяти національних телеканалах.

Початок акції у цьому році приурочений до 250-ї річниці від дня народження видатного українського літератора Івана Котляревського.

У ході зустрічі піднімалося питання щодо розробки проекту закону, який бі визначав загальні засади меценатства, забезпечував правове регулювання та розвиток меценатської діяльності в Україні.


Потенціал Інформ


09.09.2019
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua