Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

На Запоріжжі відкрили перший Бізнес Хаб

 
 
Презентація унікального проекту "Перший бізнес Хаб на Запоріжжі" відбулася сьогодні, 4 квітня.

"Перший бізнес Хаб на Запоріжжі" – це спільний пілотний проект Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", Запорізької обласної федерації роботодавців і Запорізького обласного центру зайнятості.

Проект має далекі перспективи, наголосив у вітальному слові президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Олександро Головко.

"Ми з вами будемо працювати й надалі, - сказав він. – Коли ви вийдете на шлях бізнесу, якщо у вас будуть проблеми, якщо ви будете стикатися з непорозуміннями тощо, ми залишатимемося партнерами. ЗОСППР "Потенціалу" надасть вам належну підтримку, яка необхідна бізнесу для його нормальної роботи".

Олександр Головко побажав учасникам першого запорізького Бізнес Хабу успішного навчання та плідної співпраці: "Я від щирого серця вам всім бажаю успіху. Закликаю вас до співпраці. Хочу побажати вам твердою поступлю йти в світ бізнесу".

За проектом"Перший бізнес Хаб на Запоріжжі", всім бажаючим буде надана безоплатна можливість, як зі сторони роботодавців, так й служби зайнятості, а також юристів тощо, сформувати власні бізнес-ідеї та успішно їх реалізувати. Перш за все, цим зможуть скористатися безробітні, що отримують державну грошову допомогу на відкриття власного бізнесу.

"Перший бізнес Хаб на Запоріжжі" має намір допомогти бізнесменам-початківцям у виявленні нахилів та здібностей, індивідуальних вподобань до ведення бізнесу за галузевими напрямками, вміння писати гранти під бізнес-проекти, створювати власні тощо.

Проект спрямований на вирішення питань підвищення рівня обізнаності громадян, у тому числі, молоді та жінок, а також суб’єктів малого і середнього підприємництва для започаткування та ведення бізнесу через отримання кейсу послуг, підвищення рівня комунікацій між владою, бізнесом та громадськістю у вирішенні проблем, які гальмують розвиток підприємництва.


Потенціал Інформ


04.04.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua