|
українською мовою / на русском языке
На Запоріжжі затверджена програма навчання щодо впровадження системи НАССР
|
З метою поглиблення теоретичних і практичних аспектів впровадження системи НАССР та підвищення кваліфікації керівників та членів групи НАССР харчових та переробних підприємств Запорізької області, фахівцями кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету розроблена та затверджена програма навчання тривалістю 40 годин з вказаних питань. Зокрема, будуть розглянуті теми:
-базові принципи європейського харчового законодавства;
-законодавчо-правове забезпечення безпеки та якості харчових продуктів в Україні;
-поняття концепції НАССР;
-види небезпек продовольчої сировини і харчових продуктів;
-програми-передумови НАССР;
-принципи НАССР;
-розробка плану НАССР.
Після закінчення навчання учасникам буде видане відповідне свідоцтво.
Список учасників навчання надати до 16.08.2018 на ел.адресу: [email protected]
за формою, що додається.
Довідково:
На виконання вимог статей 20, 21 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України №590 оператори ринку харчових продуктів повинні впровадити постійно діючі процедури, засновані на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Керівників потужностей є відповідальним за інформування щодо встановлених законодавством та нормативними документами вимог з питань безпечності, принципів системи НАССР, наукових та технічних рекомендацій, кращих практик виробництва та гігієни, а також ресурсів для навчання працівників та підвищення їх кваліфікації.
Потенціал Інформ
|
13.08.2018 |
|
|
|
Версія для друку
|
Відправити другу
|
На початок
|
|
|
|
|
|