Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

На Запоріжжі затверджена програма навчання щодо впровадження системи НАССР

 
 
З метою поглиблення теоретичних і практичних аспектів впровадження системи НАССР та підвищення кваліфікації керівників та членів групи НАССР харчових та переробних підприємств Запорізької області, фахівцями кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету розроблена та затверджена програма навчання тривалістю 40 годин з вказаних питань. Зокрема, будуть розглянуті теми:

-базові принципи європейського харчового законодавства;

-законодавчо-правове забезпечення безпеки та якості харчових продуктів в Україні;

-поняття концепції НАССР;

-види небезпек продовольчої сировини і харчових продуктів;

-програми-передумови НАССР;

-принципи НАССР;

-розробка плану НАССР.

Після закінчення навчання учасникам буде видане відповідне свідоцтво.

Список учасників навчання надати до 16.08.2018 на ел.адресу: [email protected]

за формою, що додається.




Довідково:

На виконання вимог статей 20, 21 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України №590 оператори ринку харчових продуктів повинні впровадити постійно діючі процедури, засновані на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Керівників потужностей є відповідальним за інформування щодо встановлених законодавством та нормативними документами вимог з питань безпечності, принципів системи НАССР, наукових та технічних рекомендацій, кращих практик виробництва та гігієни, а також ресурсів для навчання працівників та підвищення їх кваліфікації.


Потенціал Інформ


13.08.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua