Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

На Запоріжжі землекористувачі переказали до бюджетів майже 322 мільйони

 
 
321,5 мільйона гривень з початку цього року перерахували до місцевих скарбниць землекористувачі Запорізької області.

Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, рівень надходжень порівняно з минулорічним зріс майже на 7 мільйонів.

Із загальної суми 288 мільйонів сплатили понад дев’ять тисяч суб’єктів господарювання-юридичних осіб, збільшивши відрахування на 6,5 мільйона. Фізичні особи поповнили бюджети на 33 мільйони, що на 239 тисяч більше, ніж торік.

Найбільші платежі забезпечили суб’єкти підприємництва та фізичні особи Запоріжжя – понад 148 мільйонів, Енергодара, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 44 мільйони. Скарбниці громад Мелітополя, Мелітопольського та Приазовського районів отримали 28 мільйонів, Бердянська, Бердянського та Приморського районів – 25 мільйонів, Василівського та Михайлівського районів – 15,3 мільйона, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського – майже 14 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського – 13,6 мільйона, Якимівського та Веселівського – 13 мільйонів, Оріхівського та Гуляйпільського – 10,3 мільйона, Токмака, Токмацького та Чернігівського районів – близько 10 мільйонів.

ГУ ДФС у Запорізькій області


За матеріалами zp.sfs.gov.ua


29.05.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua