Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Нарада з питань виконання заходів, передбачених Меморандумом про спільні дії у сфері покращення довкілля

 
 
Президент ЗОСППР «Потенціал» Олександр Головко прийняв участь у нараді з питання виконання заходів, передбачених Меморандумом про спільні дії Запорізької міської ради та промислових підприємств у сфері покращення стану довкілля міста Запоріжжя від 09.09.2016 та Доповненням до Меморандуму від 01.06.2017, а також з розробки додаткових заходів.

У 2016 році у Запоріжжі було підписано Меморандум про спільні дії між Запорізькою міською радою та великими промисловими підприємствами. Головна мета документу – реалізація заходів, спрямованих на покращення довкілля у місті. Промислові підприємства взяли на себе додаткові зобов’язання щодо виконання природоохоронних заходів за рахунок власних коштів. Після наради Запорізькому обласному союзу промисловців та підприємців (роботодавців) «Потенціал» та іншим запропоновано стати підписантами оновленого Меморандуму.

У своїй промові Олександр озвучив проблему пересувної лабораторії і її фінансування, на що мер Запоріжжя відреагував. Володимир Буряк повідомив, що на майбутній сесії поставить це питання на голосування і спробує його вирішити.


Потенціал Інформ


29.08.2019
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua