Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Нардеп із Запоріжжя Олександр Романовський: «Запорізький бізнес треба завжди підтримувати»

 
 
Народний депутат України Олександра Романовського регулярно отримує листи із проханням по допомогу, як від пересічних громадян, так і від колективів та підприємств. Цього разу до Олександра Володимировича з проханням вирішити важливу проблему звернулися бізнесмени Запоріжжя та ЗОСППР «Потенціал».

Справа в тому, що ПАТ «Запоріжжяобленерго» перешкоджав субєктам господарювання у здійсненні підприємницької діяльності. Олександр Романовський відразу ж відреагував на прохання представників малого та середнього бізнесу та надіслав депутатське звернення Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

НКРЕКП, реагуючи на звернення, провело перевірку ПАТ «Запоріжжяобленерго» та повідомило народного депутата, що у товариства існували труднощі під час реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі, це було повязане з недостатністю коштів на рахунку в системі електронного адміністрування податку на додану вартість. Податкові накладні, складені за оплачену в квітні 2017 року електроенергію, не були вчасно зареєстровані. На сьогодні ситуація виправлена згідно з законодавством. Товариство у подальшому буде докладати максимальних зусиль для своєчасної реєстрації податкових накладних.

Як відзначив народний депутат України Олександр Романовський, він і надалі буде відстежувати та реагувати належним чином на подібні складні ситуації, які час від часу виникають у бізнесменів нашого міста та області.


Потенціал Інформ


28.08.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua