Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Нардепи Петро Ванат та Олександр Романовський захищають на Українському форумі бізнесу інтереси Запорізького краю.

 
 
У Києві стартував Український форум бізнесу, що об’єднав ділову спільноту з усієї України. Захід зібрав майже тисячу представників бізнесу, які консолідувалися заради економічного зростання держави.


Співорганізаторами Форуму виступили великі та впливові ділові і громадські об’єднання: Рада підприємців при Кабінеті Міністрів України, Український союз промисловців і підприємців, Федерація роботодавців України, Об’єднання «Українська Бізнес Ініціатива», Торгово-промислова палата України, Громадянська платформа «Нова країна», Громадське об’єднання «Україна - це я».


Нардепи Петро Ванат та Олександр Романовський захищають на форумі інтереси Запорізького краю, його потужні підприємства з багатотисячними виробничими колективами та підприємницький потенціал області, на чолі делегації запорізьких роботодавців, промисловців та підприємців.


Український форум бізнесу об'єднав суспільні сили, які прагнуть зупинити поглиблення соціально-економічної кризи та деградацію промислового комплексу країни. Бізнесова спільнота консолідувалася навколо єдиної мети - економічне зростання держави і добробут населення.



За матеріалами сторінки ФРУ у Фейсбуці


Потенціал Інформ


18.03.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта