Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ПЕТРО ВАНАТ УСПІШНО ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МЕТАЛОБРУХТОМ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ

 
 
Як ми уже повідомляли, 12 липня цього року, Верховною Радою України був прийнятий законопроект народного депутата України Петра Ваната «Про внесення змін до деяких законів України щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку», згідно якого з метою зменшення експорту металобрухту в умовах його недостатності для вітчизняних металургійних підприємств, було збільшено ставку експортного мита до 30 євро за 1 тонну металобрухту.

Однак, для комплексного вирішення проблеми дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку для першочергового забезпечення потреб оборонної промисловості та забезпечення умов відбудови об’єктів інфраструктури, необхідно було також стимулювати імпорт металобрухту. Такий законопроект – «Про внесення змін до Закону України “Про Митний тариф України" (реєстраційний № 3873 від 02.02.2016) щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку з метою першочергового забезпечення потреб оборонної промисловості та відбудови об’єктів інфраструктури» був розроблений з участю народного депутата України Петра Ваната та прийнятий у цілому 4 жовтня цього року.


Потенціал Інформ


05.10.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта