Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Названо переможця конкурсу бізнес-плану, що буде реалізовано за фінансової підтримки з обласного бюджету

 
 
Проект "Творча майстерня Art group Solo" Марії Шавріної переміг у конкурсі учасників та випускників мережі бізнес-інкубаторів, що діють на базі вищих навчальних закладів Запорізької області.

За інформацією Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, на його реалізацію з облбюджету буде надано 100 тисяч гривень на безповоротній основі. Це за умовами конкурсу бізнес-планів серед учасників та випускників мережі бізнес-інкубаторів на базі вишів області, що відбувся у рамках заходів Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області на 2017-2018 роки.

На конкурс було подано сім бізнес-планів від випускників Таврійського державного агротехнологічного університету, Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії та Запорізького національного університету.

"Всі бізнес-проекти, що були представлені на конкурс, заслуговують на увагу та цікаві", - вважає Президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Олександр Головко, який входить до складу конкурсної комісії. За його словами, це дуже добре, що є такий конкурс, за яким переможець отримує фінансову підтримку на реалізацію свого бізнес-проекту. Для молодого бізнесу – це дуже важливо. Адже, це суттєвий важіль для подальшого розвитку свого бізнесу.

Цього разу пощастило Марії Шавріної. Її проект спрямований на творчий розвиток людей різних вікових категорій. Важливу роль зіграла соціальна складова проекту, зокрема, створення робочих місць для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших малорухливих груп населення, які є випускниками Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії. Цей фактор став вирішальним у визначенні остаточного переможця.

Реалізація проекту передбачає створення творчої студії, де всі охочі зможуть пройти майстер-класи з живопису та мозаїки, або ж займатися обраним видом мистецтва на постійній основі.

Як повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА, Марія Шавріна вже має значні художні доробки та досягнення, які стали відомі навіть за межами країни. Найкращі її роботи були представлені під час презентації бізнес-плану та вразили своєю майстерністю та вишуканістю..

Фото: ЗОДА


За матеріалами www.zoda.gov.ua


12.07.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua