Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Некролог

 
 
Пішов з життя народний депутат України, голова Ради Запорізької обласної федерації роботодавців, Президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", член Ради Федерації роботодавців України, член Національної соціально-економічної ради при Президентові України, Почесний громадянин Запоріжжя Петро Михайлович Ванат.


Петро Ванат - залишив яскравий слід в історії не тільки Запорізького краю, а й усієї України. Людина з великої літери. Непересічна особистість широкого масштабу. Він доклав зусиль для процвітання одного з найбільших в країні промислових регіонів, створення потужної основи для зміцнення економіки.


Інженер-металург. Працював на робочих та керівних посадах комбінату "Запоріжсталь", в комсомольських, партійних, державних органах міста та області. Був заступником голови облвиконкому, заступником голови облдержадміністрації з питань промисловості та енергетики.


Ним ініційовано присвоєння статусу всесоюзних і республіканських будівництв Дніпрогесу-2, тепловій та атомній станціям в Енергодарі.


З травня 1998 року - Президент ЗОСППР "Потенціал", який нині є одним з найавторитетніших в Україні. За його ініціативи у 2004 році була створена Запорізька обласна федерація роботодавців.


У 2014 році Петро Ванат був обраний народним депутатом України, активно працював у Комітеті з питань бюджету Верховної Ради України.


Свідченням визнання багаторічних заслуг Петра Ваната служать ордена «Знак Пошани», «За заслуги» II і III ступеня, почесні грамоти Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, звання «Почесний громадянин Запоріжжя».


Потенціал Інформ


09.02.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта