Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Новий Податковий кодекс вступить в силу з 2017

 
 
Коаліція дійшла згоди ухвалити за основу урядовий проект Податкового кодексу


Новий Податковий кодекс вступить в силу з 2017 року. Про це журналістам повідомив лідер фракції БПП Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.


Депутат зауважив, що коаліція дійшла згоди ухвалити за основу урядовий проект Податкового кодексу та протягом першого кварталу 2016 року працювати над його удосконаленням.


"Ми візьмемо також за основу і урядовий податковий кодекс з тим, щоб наступний рік протягом першого кварталу відшліфувати із підприємцями і асоціаціями, з депутатами і запустити його в дію так, як вимагає закон з наступного бюджетного року",- сказав Луценко та додав, що планується ввести кодекс у дію з 2017 року.


У 2016 році бізнес працюватиме за чинним податковим кодексом, до якого будуть внесені косметичні зміни.


"Наступний 2016 рік бізнес буде діяти за діючим податковим кодексом, в якому все ж таки будуть проведені відповідні зміни. Наприклад, ЄСВ буде скорочено, ПДФО буде дещо скорочено, адміністрування в першу чергу, автоматичність і прозорість ПДВ буде забезпечено. Тобто ми модернізуємо поточний податковий кодекс, але не перейдемо на новий",- додав він.


Також Луценко додав, що узгоджена норма, що з 2016 року для аграріїв пропонується скасувати спеціальний режим оподаткування: тільки 25% ПДВ аграрії зможуть залишити на власний розвиток, решту - сплачувати до бюджету.


Нагадаємо, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив про створення спільної робочої групи парламенту та уряду для розробки змін у Податковий кодекс України.


Потенціал Інформ


18.12.2015
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта