Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Нововведення законів про РРО, зміни у законодавстві України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг стали головними темами засідання Ради підприємців ЗОСППР «Потенціал»

 
 
Нововведення законів про РРО, зміни у законодавстві України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг стали головними темами засідання Ради підприємців ЗОСППР «Потенціал».

Відкрив та провів засідання президент ЗОСППР «Потенціал» Олександр Головко, в роботі взяли участь члени Ради підприємців, віце-президент ЗОСППР «Потенціал» Олексій Кравчун, заступниця директора Департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради Тетяна Суркова, директор ПП «Міраж» та голова правління ГО «Центр медіації та екаунтінга «Точка зору» Лариса Церетелі та інші.

Основні норми нових законів для роз'яснили заступник начальника відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями Головного управління ДПС у Запорізькій області Вікторія Монастирська та головний державний ревізор-інспектор Світлана Чічкань.

Новації у сфері РРО передбачені Законом України №128-IX "Про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг" та Закону України №129-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг".

Під час засідання присутні підприємці та представники громадських організацій обговорили нові норми та зауважили на необхідності напрацювання та внесення змін до цих законів. Для цього було вирішено підготувати та надіслати Президенту, Голові Верховній Раді та Прем’єр-міністру України, а також народним депутатам України від Запорізької області листи Ради підприємців ЗОСППР «Потенціал» з пропозиціями щодо внесення змін до зазначених Законів України.


Потенціал Інформ


25.10.2019
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua