Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Обговорюємо проект наказу Мінекономрозвитку щодо порядку укладання та виконання рамкових угод

 
 
Федерацією роботодавців України Міністерству економічного розвитку і торгівлі України, як Уповноваженому органу, що здійснює регулювання та реалізує державну політику у сфері закупівель, неодноразово вносились пропозиції до законодавства України щодо публічних закупівель, зокрема закупівель за рамковими угодами. Такі, узгоджені з суб’єктами господарювання пропозиції на різних нарадах та засіданнях, спрямовані на дотримання рекомендацій Директив ЄС з публічних закупівель, заборони або обмеження використання при державних закупівлях тільки ціни або тільки вартості для оцінки найбільш економічно вигідних пропозицій, передбачення критеріїв ефективності, пов’язаних з життєвим циклом, і т.д. За великого рахунку всі вони були спрямовані на надання обґрунтованих та законних переваг вітчизняним товаровиробникам в процесі закупівель.

На сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (розділ "Документи", підрозділ "Обговорення проектів документів") 23 серпня 2018 року було розміщено проект наказу Мінекономрозвитку "Про затвердження змін до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 15 вересня 2017 року № 1372". Інформуємо при цьому, що цим наказом затверджено Порядок укладання і виконання рамкових угод.

Зауважимо при цьому, що саме за наполяганням Федерації роботодавців України на засіданні Кабінету Міністрів України протокольним дорученням Міністерству економічного розвитку і торгівлі України доручено внести зміни до цього наказу, оскільки рамкові угоди не укладалися через неузгодженість з системою Прозоро.

З проектом змін до Порядку укладання і виконання рамкових угод, затвердженого наказом Мінекономрозвитку від 15 вересня 2017 року № 1372, аналізом регуляторного впливу до проекту наказу Мінекономрозвитку "Про затвердження змін до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 15 вересня 2017 року № 1372" та порівняльною таблицею до проекту наказу Мінекономрозвитку "Про затвердження змін до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 15 вересня 2017 року № 1372" можна ознайомитись на сайті Мінекономрозвитку.

Ці документи будуть також вислані вам на електронну пошту.

З огляду на наведене просимо опрацювати зміни до наказу Мінекономрозвитку від 15 вересня 2017 року № 1372 та надати свої пропозиції до Федерації роботодавців України. Пропозиції будуть узагальнені та скеровані до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Пропозиції надсилайте на електронну адресу ЗОФР: [email protected]


За матеріалами www.me.gov.ua


24.09.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua