Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Олександр Головко привітав з професійним святом еліту будівельної галузі Запорізького краю

 
 
Президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Олександр Головко зустрівся і привітав з Днем будівельника запорізьку еліту галузі.

Напередодні професійного свята відбулася зустріч ветеранів та нинішніх керівників будівельних підприємств та закладів. Фаховий досвід кожного з них, життєвий шлях – вписані в історію розбудови міста Запоріжжя та нашого Запорізького краю, починаючи з шістдесятих-сімдесятих років минулого століття, коли повсюди активно споруджувались житлові масиви, освітні та медичні заклади, а також зводились нові промислові комплекси тощо.

"Ви будували наше місто Запоріжжя, і хай воно радує прийдешні покоління, що мають зберегти та примножити, започатковані вами традиції", - наголосив у вітальному слові Олександр Головко.

Від ЗОСППР "Потенціал" з нагоди Дня будівельника Почесною відзнакою – орденом "За заслуги" - нагороджений керівник реконструкції та кардинального оновлення міста Запоріжжя - Почесний будівельник України Іван Сухомлін, який багато років очолював Управління капітального будівництва Запорізького міськвиконкому.

За вагомий особистий внесок у розвиток будівельної галузі, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, активну участь у громадському житті Почесними грамотами нагороджені: голова правління ПАТ "Трест "Запоріжалюмінбуд", віце-президент ЗОСППР "Потенціал" Анатолій Антоненко і голова Запорізької обласної організації професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Юрій Теодоренко.



Потенціал Інформ


10.08.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua