Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Олександр Головко привітав з професійним святом металургів

 
 
Президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Олександр Головко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

Найкращі представники славної та почесної професії - металурги Запорізького краю – сьогодні, 12 липня, зібрались у концертній залі ім.М.Глінки. Зі святом їх привітали та вручили почесні відзнаки, грамоти та квіти керівники області та міста.

Олександр Головко від імені Голови Ради Федерації роботодавців України висловив "Подяку" трудовому колективу ПрАТ "Запоріжвогнетрив" за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток металургійної галузі та з нагоди відзначення 85-річчя з дня заснування підприємства.

Почесні грамоти Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" отримали начальник цеху №2 ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" Олексій П’янков та голова профспілкового комітету Людмила Логвінова, а також заступник начальника, голова профкому цеху водопостачання ПАТ "Запоріжсталь" Андрій Златов.


Фото ЗОДА


Потенціал Інформ


12.07.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua