Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Олександр Романовський: «Добре навчайтесь та будьте успішними»

 
 
Тридцять першого серпня відбулася урочиста посвята першокурсників Запорізького національного технічного університету. Традиційно початок навчального року знаменується урочистостями на площі біля головного корпусу вишу. Цей день – особливий для ЗНТУ. День, коли першокурсників посвячують у студенти. День, який відкриває вир дорослого, самостійного життя, наповненого студентськими турботами та радощами.

Після того, як стихли останні звуки Державного Гімну України та гімну ЗНТУ та були підняті прапори, привітати нове поповнення вийшли керівники університету та декани факультетів, уславлені випускники університету попередніх років, державні діячі, відомі вчені, митці, гості з інших країн. З напутнім словом виступив ректор університету, голова ради ректорів Запорізького вузівського центру, доктор технічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України, Заслужений економіст України Сергій Бєліков. Він побажав першокурсникам відбутися людьми з великої літери, стати інженерами, конструкторами, науковцями, втілити усі їхні плани і мрії.

Також з вітальною промовою виступив народний депутат України, почесний професор ЗНТУ, віце-президент ЗОСППР "Потнціал" Олександр Романовський. Звертаючись до студентів Олександр Володимирович, наголосив, що треба завжди бути відкритими для світу, не боятися нового, випробовувати себе в нових починаннях, працювати наполегливо і результативно, добре вчитись, а ще – насолоджуватися студентськими роками, усім, що доводиться робити і тоді вас чекає успіх.

Офіційна частина церемонії посвяти в студенти закінчилася в аудиторіях факультетів, де першокурсники отримали студентські квитки та залікові книжки.


Потенціал Інформ


01.09.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua