Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Омбудсмен звертає увагу підприємців на дотримання технічної та протипожежної безпеки

 
 
Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова після подій у ТРЦ в Кемерово (Росія) наполягає на неухильному дотриманні вимог технічної та протипожежної безпеки в місцях масового скупчення людей.

Український омбудсмен звернулась листовно до Голови Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні Дмитра Олійника.

"Звернутись до вас, - пише Людмила Денісова, - мене змусила жахлива трагедія, яка сталася в ТРЦ Кемерово (РФ), що обірвала життя великої кількості людей.

Конституцією України проголошено, що людина, її життя і здоров’я, безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю, права і свободи людини та їх гарантії визнають зміст і спрямованість діяльності держави, яка відповідає перед людиною за свою діяльність, утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов’язком держави.

З метою уникнення подібних ситуацій на території нашої держави, запобігання порушенням прав і свобод людини і громадянина, захист прав людини та життя, здоров’я та безпеку, прошу звернути увагу членських організацій роботодавців (їх об’єднань) на неухильне дотримання підприємцями, які здійснюють свою діяльність у торговельно-розважальних та інших закладах масового перебування людей, власниками та орендарями цих закладів вимог технічної безпеки, а також на необхідність забезпечення надійної роботи систем протипожежної безпеки і належного утримання та експлуатації засобів протипожежного захисту".


Потенціал Інформ


12.04.2018 Додатки до новини:
Лист
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua