Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

ПАО " Запоріжсталь" в 2015 році збільшив експорт продукції на 6,2%%

 
 
У 2015 році ПАО " Запоріжсталь" збільшив постачання металопродукції на експорт до 2,9 млн тонн порівняно з попереднім роком (2,7 млн т в 2014 р.), або на 6,2%%. Постачання здійснювалися в країни Європи, Близького Сходу, Північної Африки і інші регіони.


У 2015 році ПАО " Запоріжсталь" наростив об'єми продажів в країни Євросоюзу на 20%%, при цьому комбінат налагодив збут металопродукції у Францію, Італію, Нідерланди. Об'єм експорту в країни Східної і Південної Європи збільшився у тому числі і завдяки перевагам водного транспорту, через Запорізький річковий порт (скорочення термінів постачання продукції). При цьому збільшення вартості залізничних перевезень по Україні привело до зниження об'єму експорту в Польщу, Словаччину, Румунію, Естонію, Литву на 13%%. Для збільшення продажів на ринки Європи на ПАО " Запоріжсталь" безперервно удосконалюють технології виробництва, підвищують якість продукції, використовують ефективні логістичні рішення.


"Металургія не лише пріоритетна галузь Завдяки ній наша країна ще не остаточно втратила свою економічну незалежність. Сприятливий інвестиційний клімат, прозорі і прогнозовані умови дозволять металургії і надалі бути каталізатором і драйвером зростання вітчизняної економіки, створення нових робочих місць, податкових і валютних надходжень в нашу країну", заявив Генеральний директор ПАО " Запоріжсталь" Ростислав Шурма.


За оцінкою провідного міжнародного видання Forbes, ПАО " Запоріжсталь" увійшов до трійки найбільших експортерів України і основних постачальників валюти в країну серед усіх експортерів України за підсумками першого півріччя 2015 року. У 2015 році комбінат наростив виробництво чавуну на 8,4%%, а виробництво прокату зберіг на рівні 2014 року.


За матеріалами www.zaporizhstal.com


09.02.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua