Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Петро Ванат: Суб'єктам зовнішньоекономічної діяльності - режим найбільшого сприяння

 
 
28.09.2016 г. в конференц-залі ЗОСППР «Потенціал» відбулася робоча зустріч “Проблемні питання в роботі з митними органами. Шляхи їх вирішення. Митне оформлення товарів за місцем обліку субекта зовнішньоекономічної діяльності".

На зустрічі були присутні: народні депутати України Петро Ванат та Олександр Романовський, представники великих підприємств Запорізької області, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.

Вів захід президент ЗОСППР "Потенціал", народний депутат України Петро Ванат.

В ході зустрічі були порушені проблемні питання, що виникають при роботі з митними органами, з якими стикаються в своїй роботі представники підприємств. Були почуті причини, за якими суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності змушені здійснювати митне оформлення в митницях інших регіонів. Основним питанням залишається безпідставне підвищення митної вартості імпортованих товарно-матеріальних цінностей, неправомірна вимога додаткових документів і, як наслідок, збільшення суми митних платежів і часу оформлення імпортованих товарів, продукції тощо.

Представники ТОВ "Актив Консалтинг Груп", в структурі якого працюють фахівці, що мають багаторічний досвід роботи в митній службі, запропонували свою допомогу у вирішенні проблемних питань.

Народні депутати України Петро Ванат та Олександр Романовський наголосили на тому, що готові розглядати будь-які конструктивні пропозиції, вносити на розгляд проекти змін в законні і підзаконні акти, піднімати питання оптимізації роботи митної служби на будь-якому рівні, щоб забезпечити підприємствам, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність стабільний режим роботи, відповідно до чинного законодавства.

Підсумовуючи робочу зустріч, президент ЗОСППР "Потенціал", народний депутат України Петро Ванат висловив упевненість, що спільними зусиллями вдасться вирішити ключеві проблеми і повернути наші підприємства на оформлення зовнішньоекономічних контрактів в Запорізькій митниці.


Потенціал Інформ


29.09.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта