Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Підготовка запорізьких інженерів - за європейськими нормами

 
 
На Запоріжжі, в Обласній федерації роботодавців, Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» та Асоціація "Німецько-українська інженерна палата Запорізької області" підписали «Меморандум про співпрацю». Основна складова документа - підтримка розвитку профільних фахівців і підготовка інженерів за європейськими стандартами. Ще один посил - законодавче закріплення інженерної палати, що успішно реалізується на практиці європейських країн. У майбутньому, за словами Олега Кузьменко, це дозволить оптимізувати підготовку фахівців, які отримали профільну освіту.

Інженерна палата дасть поштовх для розвитку і підвищення кваліфікації. В цілому, меморандум про співпрацю діятиме на постійній основі - зазначив голова Запорізької обласної федерації роботодавців, президент ЗОСППР "Потенціал" Олександр Головко.


Потенціал Інформ


04.08.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua