Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

Покупки за кордоном через інтернет: Особливості доставки міжнародних посилок

 
 
: сума, днів, можна, більше, mail, доставки, поштового
 
Які є варіанти доставки міжнародних посилок і особливості української митниці. Як кажуть, попереджений - значить озброєний

Існуючі варіанти доставки можна розділити на два види: державні та кур'єрські. З госпочтой все зрозуміло - коли приходить посилка, вам пріноcят повідомлення у поштовий ящик, і ви йдете в своє поштове відділення за отриманням. Якщо ж посилка відправлена ​​кур'єрською службою, то кур'єр доставить вам посилку за вказаною адресою. Державна пошта характеризується відносно невисокою ціною й досить тривалим терміном доставки. Кур'єрські служби доставляють швидко, але досить високі в ціні. Кожен з видів доставки має як свої переваги, так і недоліки, але тут вже вам вирішувати і вибирати пріоритети - що для вас важливіше: швидкість доставки або її ціна.


Державна пошта


У кожній країні госпочта має свою назву. У США це USPS, в Англії - Royal Mail, у Франції - La Poste, у Німеччині - Deutsche Post. У кожної із зазначених поштових служб є різні варіанти відправлень (авіа, наземні, з наданням номера трекінгу або без нього та ін.)


USPS (United States Postal Service) - Національна пошта США. Пропонує наступні варіанти доставки:


First Class Mail International - посилка йде досить довго (близько 1-1,5 місяців), найчастіше використовується для відправки невеликих пакетів. Трекінг-номер посилці не присвоюється, страховка не передбачена. Обмеження по вазі - 4 lbs або 1,8 кг, обмеження по габаритах - max довжина не більше 24 "або 60,96 см, max обхват - 36" або 91,44 см.

Priority Mail International - доставляється орієнтовно за три тижні, вважається середньої по тарифам і термінів. Можливо відстеження посилки при присвоєнні трекінг-номера; передбачається страховка. Обмеження по вазі - 66 lbs або 29,96 кг, обмеження по габаритах - max довжина не більше 42 "або 106,68 см, max обхват - 79" або 200,66 см.

Express Mail International (ЕМS) - прискорена, але і найдорожча доставка. Присвоюється трекінг-номер, передбачається страховка. Обмеження по вазі - 44 lbs або 19,98 кг, обмеження по габаритах - max довжина не більше 36 "або 91.44 см, max обхват - 79" або 200,66 см. Відстеження посилки можна подивитися тут. Калькулятор тут.

Royal Mail - Королівська пошта Великобританії. Варіанти доставки:


Airmail (Royal Mail Small Packet) - стандартна міжнародна доставка авіапоштою. Термін доставки 10-20 днів. Страховка відсутня. Обмеження за розмірами і вагою: максимальна вага поштового відправлення - 2 кг. Сума трьох вимірів посилки не повинна перевищувати 90 см. Довжина однієї сторони не більш 60 см. Доставка до поштового відділення адресата. Розрахунок вартості за таблицею.

Airmail International Signed For - замовна авіапошта з присвоєнням трекінг-номера. Страховка: Всі посилки автоматично страхуються на 41 GBP. Обмеження за розмірами і вагою: максимальна вага поштового відправлення - 2 кг. Виняток становить паперова продукція (книги, журнали). У цьому випадку посилка може важити і більше. Сума трьох вимірів посилки не повинна перевищувати 90 см. Довжина однієї сторони не може бути більше 60 см. Доставка здійснюється до поштового відділення адресата. Розрахунок вартості за таблицею.

Global Priority Parcel force - Кур'єрська служба Королівської Пошти Великобританії варіант EMS.


Страховка: Посилка автоматично страхується на 100 GBP. Можлива додаткова компенсація на суму до 2500 фунтів стерлінгів (вартість її 4 фунта за кожні додаткові 500 фунтів страховки).


Обмеження за розміром і вагою: Максимальна вага не більше 30 кг. Сума трьох вимірів посилки помножених на 2 не повинна перевищувати 200 см. Довжина однієї сторони не може бути більше 105 см.

Відстеження посилок тут. Калькулятор тут.

La Poste - Пошта Франції пропонує наступні варіанти доставки:


Collissimo Packaging International - стандартна міжнародна доставка авіапоштою. Термін доставки 12-15 днів. Можлива страховка. Максимальна вага посилки 7 кг. Відстеження тут. Калькулятор тут.

Collissimo International - інший варіант стандартної доставки. Терміни доставки такі ж, як і в попередньому варіанті, але максимальна вага посилки складає 30 кг. Вартість доставки 15,34 євро за кг

Chronopost - варіант прискореної пошти. Термін доставки 3-6 робочих днів кур'єром адресату. Розрахувати вартість посилки можна тут.

Deutsche Post - Державна пошта Німеччини. Сайт - Deutschepost. Варіанти доставки: Standard - стандартна пошта, вартість - 8 євро за кг + 0.45 євро за посилку. Відстеження посилок тут - Deutschepost status. Всі посилки автоматично застраховані на суму 45 € плюс 5,10 € за кілограм ваги. Вартість страховки включена у вартість доставки. Терміни доставки зазвичай 15-20 робочих днів.


Увага: у деяких інтернет-магазинах варіант доставки вказується як DHL Standart. В даному випадку не мається на увазі кур'єрська служба DHL.


Особливу увагу я хочу я хочу звернути на International (EMS) - міжнародна прискорена пошта, має свої представництва у багатьох країнах світу, доставляє посилку протягом 1-2 тижнів кур'єром. Відноситься до розряду державних. Перелік по країнах з адресами сайтів можна подивитися тут. Номери телефонів та адреси представництв ЮПС по Україна дивимося тут.


У цій таблиці я пропоную розглянути ціни на доставку посилки в Україна вагою в 4 фунти (приблизно 1,8 кг) * ...

Повний текст статті читайте за посиланням:http://www.ricardo.com.ua/money/budget/196087


За матеріалами www.ricardo.com.ua


11.08.2011
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line

Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта