Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Пологівську організацію роботодавців очолив Максим Чеберко

 
 
Максим Чеберка, виконавчий директор ТОВ "Дніпрокераміка", очолив Пологівську районну громадську організацію роботодавців "Прогрес".

Вибори відбулися вчора, 25 квітня, на зборах активу та роботодавців Пологівського району, участь в яких взяли виконуючий народний депутат України першого скликання, Віце-Президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Олександр Білоусенко та народний депутат України шостого скликання, виконавчий директор ЗОСППР "Потенціал" та Запорізька обласна федерація роботодавців Валерій Крайній, а також його заступник Ірина Стрельбицька.

Олександр Білоусенко і Валерій Крайній привітали новообраного голову Пологівську районну громадську організацію роботодавців "Прогрес" Максима Чеберка та подякували за активну діяльність Сергію Штанкевичу, який 13 років поспіль очолював цю районну організацію роботодавців. За особистий внесок у розвиток підприємництва, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю Сергію Володимировичу вручили Почесну грамоту Запорізької обласної федерації роботодавців.

На зборах активу Пологівського району звітували про свою депутатську діяльність депутати Запорізької обласної ради Олег Закарлюка та Андрій Чеберко. Їхня доповідь про зроблене викликала жваву дискусію. Пологівці називали проблеми та нагальні питання, що потрібно терміново вирішувати. Разом з тим, дякували за постійну фінансову та іншу підтримку у вирішенні багатьох питань, зокрема, що стосується навчальних закладів та медичних установ, інфраструктури регіону, а також розвитку малого та середнього бізнесу.

З нагоди 70-річчя та вагомий внесок у розвиток промисловості та підприємництва району Андрію Чеберку вручив вітальну адресу Олександр Білоусенко. Цю урочистість доповний й найвищий орден промисловців і підприємців "За заслуги" першого ступеня, який Андрій Іванович отримав з рук Валерія Крайнього.


Потенціал Інформ


26.04.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua