Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Порядок розмитнення автомобіля в 2013 році

 
 
Розмитнення автомобіля в Україні не на жарт набирає популярності. Все більше українців бажають розмитнити якісний німецький б/у автомобіль, а не купувати його в українських автосалонах за завищеними цінами. Хоча процедура розмитнення авто займає не мало часу, втім дає змогу заощадити ваші кошти.


Якщо ви задаєте собі питання "Яка вартість розмитнення автомобіля", то точної суми вам ніхто не скаже. Навіть митний калькулятор, який на даний момент користується популярністю. Тому що всі підрахунки є приблизними. Сьогодні ціна розмитнення авто в Україні може бути одна ціна, а за тиждень вже інша.


Проте, якщо ви все-таки наважились на оформлення транспортного засобу, то потрібно враховувати безліч чинників, які можуть вплинути на ваші витрати. Це і вік автомобіля, вид палива, об'єм двигуна, класифікація транспортного засобу згідно з товарною номенклатурою зовнішньоекономічної діяльності (автобус, легкове авто, вантажівка і т.д.) та інші... продовження ТУТ.


За матеріалами minprom.ua


29.04.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта