Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

"Потенціал" - перший бізнес хаб на Запоріжжі уже увійшов у історію

 
 
Разом з Першим бізнес хабом на Запоріжжі увійшли в історію також й автори цього спільного пілотного проекту – Запорізький обласний центр зайнятості та Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал".

На цьому наголошували учасники підсумкового засідання Першого бізнес хабу на Запоріжжі, що відбулося 24 травня.

Протягом майже двох місяців, з 4 квітня по 24 травня, у запорізькому першому бізнес хабі тривали тренінги та семінари для бізнесменів-початківців, переважна більшість яких прийшли з центрів зайнятості, де вони отримали або мають намір отримати одноразову допомогу на розвиток свого бізнесу. Всі вони сьогодні, на підсумковому засіданні, отримали Сертифікати та почули на свою адресу чимало настанов. Зокрема, про те, що у бізнесі треба бути наполегливим та доводити задумане до кінця. Навіть, коли впав, треба підвестись та йти далі. Про це говорив генеральний директор ПП "Aragon" Арсен Лисенко, для якого, до речі, сьогоднішній запорізький Перший бізнес хаб став знаменним. Він отримав Свідотство про членство у Запорізькому обласному союзі промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал".

Наслідувати приклад Арсена Лисенка – стати успішними бізнесменами та приєднатися до Спілки промисловців і підприємців – побажав випускникам запорізького Першого бізнес абу виконавчий директор ЗОСППР "Потенціал" Валерій Крайній.

"Команда проекту ставила перед собою амбітну мету – створити єдиний простір для людей з різними типом зайнятості, які виявили бажання започаткувати власну справу. Саме тому освітня програма, теоретичні модулі передбачили інтенсивний і насичений курс. Ми підтримуватимемо вас й в подальшому на максимальному рівні під час становлення вашого бізнесу, та раді будемо бачити вас у нашій численній команді Союзу промисловців і підприємців", - запевнив Валерій Крайній.

Бізнесмени-початківці, що відкривають свою справу, тим самим вирішують ще одну проблему – створення робочих місць. А це одна зі складових мети цього спільного пілотного проекту ЗОСППР "Потенціал" та Запорізького обласного центру зайнятості.

"Є люди, які свого часу стояли у нас на обліку та отримали одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності, а тепер уже ведуть свій бізнес. Я, до речі, цим людям особливо вдячна, адже вони стали нашими роботодавцями. Вони беруть на свої підприємства, на роботу, наших безробітних. Й таким чином, створюють робочі місця – разом з нами вирішують цю проблему, - наголосила директор Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. - Я вдячна ЗОСППР "Потенціал" за те, що підтримали нас і ми разом започаткували Перший бізнес хаб на Запоріжжі. Результат, я впевнена, ми побачимо найближчим часом. Не виключено, що ті, хто ці півтора місяці ходив на тренінги та семінари Першого бізнес хабу на Запоріжжі, долучаться до нашого проекту та будуть навчати початківців".

Перший бізнес хаб на Запоріжжі – уже увійшов в історію, вважає директор Департаменту надання адмінпослуг та розвитку підприємництва міськради Володимир Жуков.

"Проект вдалий, - сказав він. - Ми маємо давні і дуже тісні зв’язки з ЗОСППР "Потенціал" та його керівництвом. Неменше приємно й те, що серед численного різноманіття бізнес-структур, що займаються бізнес-підтримкою, я маю на увазі бізнес-інкубатори, бізнес-школи і т.д., ЗОСППР "Потенціал" ввійде в історію, як інфраструктура, що започаткувала Перший бізнес хаб на Запоріжжі. Звісно, будуть наступні хаби, але ЗОСППР "Потенціал" першим відкрив у нашому місті перший бізнес хаб".

Бізнесменів-початківців, перших випускників запорізького Першого бізнес хабу, також вітали: заступник директора Департаменту економіки і торгівлі Запорізької облдержадміністрації Вікторія Самусь, заступник начальника відділу аналізу та прогнозування надходжень податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Запорізькій області Лариса Страхова, директор ТОВ "Актив Консалтинг Групп" Світлана Дудник та інші.

А на завершення підсумкового засідання запорізького Першого бізнес хабу була кава та неформальне спілкування зі смачними виробами "Famberry" з кизилу.

Саме цікаве, що вирощений цей кизил на Запоріжжі, в Токмацькому районі.

Заснував компанію "Famberry" Сергій Ольшанський, якому говорили, що кизил в Запорізькому краї рости не буде. Втім, підприємець наполіг на своєму. У 2013 році його кизиловий сад був сертифікований та визнаний в Європі.


Потенціал Інформ


25.05.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua